Segona Catalana. Tona 75 L'Escala 53.

El sènior masculí de l'Escala va trencar la bona ratxa amb una derrota davant el seu immediat perseguidor, el Tona. Els d'Albert Clopés van estar desencertats durant tot el partit, igual que els osonencs, que ho van arreglar al final.

El pròxim partit de l'Escala serà d’alt voltatge ja que aquest dissabte (18.15 h) rep la visita de l'Onyar, el rival que li ha pres la segona plaça.

Tercera Catalana. Vilafant 89 Torroella 50.

El Vilafant ha recuperat la segona plaça en solitari de Tercera després de superar amb claredat el Torroella des de l'inici. Ara, l'equip de Bru Rovira i Ful de Acaraz tindrà un dur compromís aquest diumenge (18.45 h), ja que es desplaçarà a la pista del líder indiscutible i imbatut, el Cassanenc.

Tercera Territorial A. Escolàpies 62 L'Escala B 66.

El derbi local de Tercera A entre l'Escolàpies i l'Escala B es va decantar pel conjunt costaner en un partit on els vermells van començar amb bon ritme. A mig partit, l'Escala B va donar la volta en el marcador mitjançant transicions ofensives ràpides que els de Tete Quirante no van saber aturar. Aquest dissabte, a la propera jornada, l'Escala B rebrà el Cornellà (16.30 h) i l'Escolàpies jugarà a Fontcoberta (19 h).

Tercera Territorial B. Hostalric 62 Grifeu 66.

El Grifeu continua com a líder en solitari de Tercera Territorial B després de superar un lluitador Hostalric a la seva pista. Els llançanencs tenen tres punts de coixí i aquest dissabte (17.30 h) rebran la visita del Palau-sacosta de Salt en el dia que es presenten els equips del club groc-i-blau (19 h).

Sots25.

La categoria sots25 continua liderada per l'Adepaf i el Vilafant després de les victòries que van aconseguir en l'última jornada. Per una part, els de Jordi Marull es van desfer sense problemes de la Salle Girona, penúltim (84-35), i els de Ful de Alcaraz i Bru Rovira del CESET (70-57). El Castelló gaudia de descans i el Roses es va escapar de la cua després de guanyar el Garrotxa Santjoanenc (50-64). Aquest cap de setmana l'Adepaf descansarà i el dissabte el Vilafant jugarà a la pista del Santjoanenc (17.30 h), el Castelló a la del CESET (19 h) i el diumenge el Roses a la de l’Onyar (10.30 h).

Segona Catalana femenina. Canet 60 Vilafant 42.

L'equip sènior femení del Vilafant va patir una derrota imperdonable a la pista del Canet, penúltim, en un duel on va acusar un pèssim tercer quart. Les noies que entrena el president Jordi Mallorquí des de finals de l'any passat, en substitució de Pepe Socorro, van millorar en l'últim quart, però ja no hi van ser a temps. Aquest cap de setmana el Vilafant gaudirà de jornada de descans i reprendrà la lliga el dia 28 contra el Cassanenc.

Tercera Catalana femenina. Sarrià de Ter 37 L'Escala 46.

L'Escala manté la seva particular pujada després de superar el Sarrià de Ter en un duel culminat en l’últim quart. El Salt serà el pròxim rival de les de Susi Martí, aquest diumenge (11 h) a casa.

Sots25 femenina. Caldes 60 Escolàpies 46.

L'Escolàpies va patir la setena derrota del curs a Caldes i a la pròxima jornada jugarà (diumenge, 12.15 h) a la pista del Farners, tercer classificat.