El Club Triatló Tramuntana de Figueres ha fet un cop de timó amb el relleu a la presidència. David Viudez ocupa, des d'aquest passat mes d'octubre, el lloc de Sergi Polo, que va deixar l'entitat. L'objectiu d'aquesta nova junta, completada per Paco Abarca (secretari) i Miquel Ferrer i Jorge Llorente (vocals), és reactivar l'entitat, que va començar a treballar de forma independent l'any 2013, després de separar-se del Club Waterpolo Figueres, del qual eren una secció.

"Aquest últim any, l'activitat del club ha quedat aturada", remarca Víudez, el qual es proposa "tornar a l'activitat que hi havia hagut fa dos o tres anys".

El Club Triatló Tramuntana, actualment, compta amb 23 socis, que competeixen sota aquest nom. Amb el nou impuls que han donat al club, volen organitzar un stage a principis d'aquest any per fer un entrenament conjunt i captar nous esportistes.

Secció de ciclisme

D'altra banda, segons avança David Víudez, a curt o mitjà termini, un altre dels objectius de l'entitat és crear una secció de ciclisme, per tal de facilitar la preparació als esportistes. El club també ha incrementat la seva presència a les xarxes socials i és a Facebook, Twitter i Instagram. Per a més informació, el correu electrònic és tritramuntana­@gmail.com.