La segona edició de la Marxa de la Sussissa va concentrar, diumenge passat a Espolla, un total de 350 corredors i caminadors que van acabar el circuit de 8 km per muntanya. El vencedor absolut de la primera prova de l'any va ser el cantallopenc David Alsina -venia de guanyar la Sant Silvestre de Navata- amb un temps de 36 minuts i 22 segons. El podi masculí el van completar Nil Domènech i el rosinc Xavi Llamas, mentre que a la resta del top10 hi van treure el cap Josep Mirabete, Guillem Gibert, Martí Padrosa, Lluís Bonaterra, Enric Graboleda, Damià Pérez i Miquel Campderrich.

En noies, la més ràpida va ser la castellonina Alba Segura, amb un temps de 43 minuts i 52 segons, seguida per Cristina Vilarnau i Sandra Casellas. El llistat de les deu primeres el van completar Cristina Domínguez, Marili Banegas, Pili Cifuentes, Aina Cusí, Tat Pérez, Ida Capdevila i Elisabet Garcia.

A la marxa de la Sussissa també hi havia classificacions en categoria sub18: en el calaix masculí hi van pujar, per aquest ordre, Miquel Sauri, Iu Jaume i Martí Lagresa; mentre que en el femení Neus Graboleda, Abril Elía i Carlota Soler.

A l'acabar la prova hi va haver xolocata desfeta, vi i torrada amb sussisa, que és com una salsitxa llarga típica de la zona.