El Reial Madrid ha tingut el partit més còmode de la temporada al Santiago Bernabéu. Ha apallissat a un Granada derrotat des de l'inici (5-0) i sense arguments per plantar cara al líder, que perllonga el seu estat de gràcia i iguala el rècord del Barcelona de Luis Enrique: 39 partits consecutius sense perdre.

Passeig del Reial Madrid al seu retorn a la competició domèstica davant un rival que ha sigut una joguina a les mans, sentenciat en vint minuts, víctima de les seves absències importants i la falta d'intensitat. La pressió inicial i l'ambició de jugadors en ratxa han marcat la plàcida victòria al Bernabéu.

L'afició venia d'assaborir un gran partit coper davant el Sevilla i ha gaudit d'un festí de gols. Tornava a l'onze Isco Alarcón que ha gaudit com un nen amb els seus regals de Reis. El Reial Madrid ha tocat més que mai i s'ha divertit jugant.

- Fitxa tècnica:

5 - Reial Madrid: Keylor Navas; Danilo, Varane, Nacho, Marcelo (Coentrao, m.68); Casemiro, Kroos (James, m.46), Modric; Isco (Asensio, m.50), Cristiano Ronaldo i Benzema.

0 - Granada: Ochoa; Tito, Lombán, Vezo, Gabriel Silva; Sergio Samper, Uche (Javi Márquez, m.60) Andreas Pereira; Boga (Bé, m.65), Tabanou (Ponce, m.77) i Kravets.

Gols: 1-0, m.12: Isco. 2-0, m.20: Benzema. 3-0, m.27: Cristià. 4-0, m.32: Isco. 5-0, m.58: Casemiro.

Àrbitre: Vicandi Garrido (col·legi basc). Va amonestar Casemiro pel Reial Madrid; Samper, Uche, Gabriel Silva i Tabanou pel Granada.