El Barcelona Lassa rep avui (21.00, Esport3) al Palau Blaugrana el sorprenent Darussafaka turc, en l'últim partit de la primera volta, amb l'objectiu de sumar el seu segon triomf consecutiu en l'Eurolliga i seguir en la pugna per tornar al grup dels vuit millors del torneig.

L'equip que dirigeix el nord-americà David Blatt pot considerar-se la revelació d'aquesta primera volta. Setè en la taula amb vuit victòries i sis derrotes, arriba al Palau en una immillorable situació després de guanyar els últims tres partits contra el Reial Madrid, el Fenerbahce i el Maccabi de Tel Aviv. El conjunt blaugrana, desè en la classificació amb sis victòries i vuit derrotes, es troba també en línia ascendent després de guanyar en els seus dos últims partits de forma convincent l'Armani Milà i el Valencia. Contra el conjunt turc buscaran avui la seva tercera victòria consecutiva sumant l'Eurolliga i la Lliga Endesa. Els de Georgios Bartzokas han millorat coincidint amb la més gran aportació de Justin Doellmann en l'anotació i el retorn de Juan Carlos Navarro, que partit a partit va guanyant protagonisme.

Davant el Darussafaka, el Barça haurà de de mantenir un alt nivell defensiu contra un rival que té en l'aler Brad Wanamaker i el pivot Will Clyburn la seva columna vertebral en anotació, amb 14,1 punts per partit.