n S'inicien tres dies intensos d'handbol a Bordils amb la celebració del XVII Torneig de Nadal Narcís Aliu i els partits es repartiran entre el Pavelló Blanc-i-Verd i al Pavelló Torrentó. Avui mateix es disputaran els partits de la fase de grups, un total de dos per les dues categories representades: Infantil i Cadet.

D'aquesta manera, a les nou del matí es donarà inici a la jornada amb el matx entre el Santa Maria Palautordera i la Roca. En el torneig hi seran presents alguns dels clubs més destacats de l'handbol català, com el Barça, Les Franqueses, el Granollers, La Roca o el Sant Esteve de Palautordera. Alhora, comptarà amb la presència de la selecció catalana Infantil, Cadet i Juvenil. En el cas de les dues darreres ho faran el dijous, dia en el qual estan previstos dos partits al Blanc i Verd. El CH Bordils Juvenil s'enfrontarà a la Selecció Catalana Juvenil (17h) i el CH Bordils B (19h).

El dimecres serà el torn de les eliminatòries finals per decidir els campions de cada categoria i les posicions finals de tots els equips participants.