n Josu Urrutia, president de l'Athletic de Bilbao, i Joxean Lekue, responsable dels serveis mèdics del primer equip, van anunciar ahir a la tarda en una roda de premsa d'urgència davant els mitjans de comunicació que el defensa basc Yeray Álvarez té un tumor al testicle dret.

Segons va informar Lekue, el futbolista s'havia queixat de molèsties a la zona i després de practicar-li una ecografia es va trobar el tumor. «El primer procés terapèutic és operar», va afirmar Lekue, qui va dir que el jugador serà intervingut dimarts vinent, 27 de desembre. El president de l'Athletic, Josu Urrutia, va dir que «el jugador està tranquil i demostrant el que és dins i fora del camp».

Yeray, de només 21 anys, ha fet el salt al primer equip de l'Athletic aquesta temporada després de, tot i perdre la categoria de Segona Divisió la temporada passada amb el filial, ser un dels puntals i un dels jugadors més importants d'aquell equip. Enguany, el de Barakaldo ja s'havia fet un lloc de titular a l'eix de la defensa del bloc d'Ernesto Valverde i estava sent un jugador imprescindible per a l'equip i a més una de les sensacions de la Lliga. Ara li toca lluitar contra un tumor. Les xarxes socials es van omplir de missatges de tot tipus donant suport al jove futbolista de l'Athletic.