20 de desembre de 2016
20.12.2016
40 Años
40 Años

Salamanca creu que Girona està massa allunyada del centre per acollir la Copa

Volen convèncer la FEB argumentant que la resta de participants tenen més a prop la ciutat castellana

20.12.2016 | 06:30

Jorge Garbajosa, José Montero i la resta de nous pesos pesants de la Federació Espanyola de Bàsquet van centrar l'assemblea d'ahir a explicar els preocupants números que hereten de Pepe Sáez, en l'exercici del 2015 es van perdre més de tres milions d'euros, i no van parlar en públic de la decisió sobre si Girona o Salamanca seran les seus de la propera edició de la Copa. Garbajosa i Montero tenen previst reunir-se avui amb els tècnics de la FEB per desencallar una situació que continua en el mateix punt des de fa dies: l'Spar Citylift Girona ha presentat la millor oferta des del punt de vist econòmic i organitzatiu; mentre que el Perfumerís Avenida continua apel·lant a la celebració dels seus vint-i-cinc anys a l'elit.

En les converses entre la FEB i l'Uni, des de Madrid s'està assegurant al club gironí que «escolliran la millor proposta», però, des de Salamanca, que no han volgut apujar la seva proposta per equiparar-se a les condicions econòmiques de Girona, apunten ara, a banda de l'aniversari, la seva candidatura té «l'avantatge» que tots els equips classificats tenen molt més a prop Salamanca que Catalunya. La proposta de l'Uni, però, inclou una ajuda de 1.000 euros per al viatge a cada participant.

Els deutes de la Federació

Jorge Garbajosa va aconseguir ahir que l'assemblea li aprovés els comptes i un pla de viabilitat, que ja té el vistiplau del CSD, per buscar la sostenibilitat que va perdre més de 4 milions d'euros el 2014, 3.246.000 el 2015 i que preveu tancar l'actual exercici amb el voltant dels 2,4 milions d'euros també de pèrdues.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema