El Sant Pere Pescador ja és el millor equip gironí de Preferent després de pujar a la quarta posició -igualats amb el Porqueres- gràcies a la victòria amb remuntada inclosa davant el Molins de Rei (3-2). Les noies que entrena Joan Pont i Quim Sala van encaixar dos gols seguits entre el final de la primera part i l'inici de la represa, però la reacció en l'última mitja hora va ser magistral. Cynthia va anotar el primer a pilota aturada, Paula igualava amb una jugada personal i l'èxtasi groc-i-negre va arribar a l'últim minut quan Ana Ríos va demostrar per què continua sent la pitxitxi de Preferent tot anotant el 3-2 definitiu. El Sant Pere agafa forces perquè el primer partit de l'any que ve, el 8 de gener, serà al camp del líder, el Fontsanta-Fatjó.

Sant Pere: Xènia Cantenys, Cristina Pont, Trini, Alba, Taïs Garcia, Sara Garcia, Marina Poyato, Cynthia, Ana Ríos, Sílvia Masferrer i Paula Denis. També van jugar Anie, Jenni, Yulieth, Anaïs i Mireia Pont. Gols. 0-1, Blanca (44'); 0-2, Júlia (46'); 1-2, Cynthia (55'); 2-2, Paula (72'); 3-2, Ana Ríos (89'). Àrbitre: Erra Leiva.

Pas enrere del Cabanes

A Primera Catalana, el Cabanes va deixar escapar una bona ocasió per mirar més cap amunt que cap avall i va cedir davant el Santa Eugènia (1-3), que estava per sota, en el darrer partit de l'any, disputat dissabte passat. El duel es va posar coll amunt per a les de Quim Cruset i Carles Monturiol ben aviat amb el 0-1 de les gironines al minut 4 i a l'inici de la represa va quedar sentenciat amb el 0-3. El gol de la cabanenca Maria Cruset, va acabar sent anecdòtic.

Cabanes: Marina Torres, Laia Rivas, Maria Cruset, Carla, Lydia Fernández, Susi, Maria Nicolàs, Alba del Fresno, Laia Novellón, Marina Ayter i Maria Mallol. També va jugar Xènia Cardona. Gols: 0-1, Guerra (4'); 0-2, Catot (48'); 0-3, Catot (50'); 1-3, Maria C. (56'). Àrbitre: Ionut Marian.

El Vila-sacra supera el primer assalt

A Segona Catalana, el Vila-sacra va obtenir, dimecres passat en un partit pendent, la segona victòria de la temporada davant el Sarrià de Ter (4-1) en un duel reprès al minut 11 amb 1-1 en el marcador. L'equip de Paco Fernández va ser liderat en atac per Patricia Ayuste, nou fitxatge de l'equip que ha apostat pel futbol, després de competir a un alt nivell en atletisme en els darrers anys. En el seu debut com a titular, la jugadora ventallonenca de Madagascar va anotar un doblet de gols. El Vila-sacra, antepenúltim, disputarà un altre partit endarrerit, aquest dimecres (20 h) davant Ripoll Atlètic.

Vila-sacra: Mar Ruiz, Dikra El Hmidi, Patricia Ayuste, Carla Fernández, Souhaila Benmoussa, Sandra Quintos, Alejandra Fernández, Ariadna Salellas, Balbi Torrente, Natàlia Martín i Amandine Garriga. Gols. 2-1, Patricia Ayuste (56'); 3-1, Patricia Ayuste (66'); 4-1, Souhaila (77'). Àrbitre: Planas Coll.