La suspensió del partit Portbou-Vila-sacra -vegeu destacat de sota- ha permès al Garriguella situar-se com a líder provisional i en solitari del grup 30 de Quarta Catalana. Els nois de Fran Lara es van desfer del Siurana a domicili (1-4) i d'aquesta manera desactiven un rival que baixa en el quart lloc i s'allunya de les dues places d'ascens a Tercera Catalana.

En el pols pel pitxitxi entre el siuranenc Pere Bosch i el garriguellenc Migue Cortés, el davanter de Garrigàs va obrir la llauna després d'una cursa per la banda dreta, però va acabar expulsat i es perdrà el primer partit de l'any a Navata. Per la seva part, Cortés va deixar els gols de banda per donar joc i el seu equip va remuntar l'1-0 gràcies a una segona part excepcional en què Orlando Cabrera va trencar la seva sequera amb un doblet.

Qui va aprofitar l'ensopegada dels de Vicens Chico per enganxar-se a la lluita de l'ascens és el Col·lectivitat Boliviana, que es va refer de la desfeta a Vilajuïga (6-0) amb una victòria pràctica davant el Camallera (2-0).

Les brases s'escalfen

A la zona baixa, el cuer Selvatans va deixar escapar el triomf contra el Navata (3-4) un partit que dominava 3-2 al minut 88 gràcies al trio de Lluís Ortiz. A la recta final també va perdre el partit el Cadaqués, al camp d'un Lladó (3-2) que va remuntar tot i jugar amb nou homes. Mentrestant, de la cua s'escapa l’Espolla, després de superar el Vilafant (4-0) amb un doblet inclòs del retornat Sergi «Teti» Company, exjugador del Club Bàsquet l'Escala, igual que Arnau Vizcaíno, autor del primer gol.

Conflicte entre el Portbou i el Vila-sacra per la suspensió del duel

El partit entre el Portbou i el líder Vila-sacra es va suspendre diumenge pel mal estat del terreny de joc. El club fronterer explica que les pluges de les últimes setmanes, però sobretot la del divendres -i de la matinada de dissabte a diumenge- van deixar el camp impracticable. Durant la setmana el Portbou volia avançar el duel a dissabte o ajornar-lo, el Vila-sacra s'hi va negar i creu que, com que el club fronterer tenia baixes, va negar el camp a consciència perquè no es jugués.