n El 28è Cros de Vidreres acollia la darrera prova del Circuit Gironí de l'any 2016, i el Campionat Gironí de Cros de la temporada va estar marcat pel fred i el sol present al circuit. Aquesta jornada era cros curt per a les categories absolutes que havien de recórrer poc més de cinc quilòmetres. Jonatan Romeo i Bouba Sabally, del CA Lloret-la Selva, tots dos principals dominadors del Circuit Gironí de Cros aquest curs, van protagonitzar una de les imatges més destacades de la jornada en creuar la línia d'arribada plegats i agafats de la mà. En finalitzar els 5.500 metres de cursa del circuit, i sense massa oposició, Arnau Turón (CA Olot-Terra de Volcans) va ser capaç de seguir-los una mica el ritme en les primeres voltes del circuit selvatà. En quarta posició arribaria el corredor del TR-Esports Parra Jordi Rabionet.

A la cursa absoluta femenina es va viure un duel entre Marina Guerrero (CA Manresa) i Anna Quílez (CA Lloret-LS) en un terreny que era favorable per a Guerrero i que va confirmar la seva superioritat fent valer la seva velocitat. Un circuit curt en què la banyolina va oferir la seva millor cara per tal de certificar el títol de Campiona Gironina de la temporada. En tercera posició va creuar la línia d'arribada l'atleta juvenil Ia Vida (CA Lloret-la Selva), vencedora de la seva categoria. La cursa més disputada va ser la de veterans masculina, en què el vencedor va ser David García (TR-Espots Parra), per davant d'Albert Reixach (CA Olot-Terra de Volcans) i guanyant a l'esprint Albert Lòpez del GA Lluïsos de Mataró. El Circuit Gironí de Cros retornarà el 15 de gener amb la 4a edició del Cros de Maçanet de la Selva.