n El Reial Madrid, que parteix com a favorit, busca avui (11.30; La1) el seu segon Mundial de Clubs davant el Kashima Antlers japonès. Un conjunt que va eliminar contra pronòstic l'Atlético Nacional 0-3. Així doncs, el conjunt japonès buscarà donar la campanada definitiva contra els blancs. Al marge de la novetat de Ramos, que ahir es va entrenar amb el grup per primer cop des de l'arribada a Japó, Zidane podria repetir l'onze que va alinear davant l'América mexicà a les semifinals.

El tècnic i el capità del Madrid van insistir en la importància d'aquest títol advertint que no sortiran confiats davant un rival que, asseguren, no ho posarà gens fàcil. D'aquesta manera, el conjunt blanc aspira a aixecar el segon títol Mundial FIFA de Clubs per tancar un bon 2016 en què va guanyar la Lliga de Campions, la Supercopa d'Europa i lidera la lliga amb 36 partits invicte. En cas de guanyar la final els blancs s'acostarien a les tres corones amb les quals el FC Barcelona lidera aquesta competició.

Al Madrid li espera un Estadi Internacional de Yokohama gairebé ple, segons va confirmar la FIFA, i un rival que juga a casa després de convertir-se en el primer equip nipó a disputar la final d'aquest torneig.