n L'equip fronterer va sumar un punt ahir en la visita a Les Forques del Santfeliuenc (0-0), un altre equip de la zona mitjana de la categoria. Tot i que el conjunt d'Axel Vizuete va ser lleugerament superior al rival, les ocasions més aviat van brillar per la seva abscència en el que va ser l'últim partit de l'any i també el darrer de la primera volta del campionat de lliga de Tercera Divisió. Una primera volta molt bona per a un equip que jugava en la categoria per primera vegada a la seva història i que va començar sorprenent a tothom i que tot i que ha acabat la primera volta en hores baixes, segueix demostrant que tot equip que el vulgui superar ha de mostrar la seva millor versió.

Amb les baixes per sanció de jugadors tan importants com Marc Vilà, Pujol i Botxi, Vizuete va haver de reinventar-se per fer l'onze titular, una setmana més, on destacava la presència d'Ismael Lakhamy, l'última incorporació de l'equip i que de ben segur que recordarà el seu debut amb l'equip ja que va acabar sent expulsat per doble amonestació.

Una de les millors oportunitats va arribar als peus d'Henry, que abans del quart d'hora de partit no va poder definir en un u contra u davant el porter visitant. En la primera acció de la segona meitat, un defensa de l'equip del Baix Llobregat va treure sota pals una rematada d'Ivan Ruiz mentre que pel Santfeliuenc va posar una marxa més quan es va veure amb superioritat numèrica.

En el primer partit de l'any 2017, La Jonquera rebrà la visita a Les Forques de l'Europa, en el que serà també el primer partit de la segona volta.