n El Bordils no va poder tancar l'any amb un triomf davant el Teucro, conjunt que se situa com a nou líder de la categoria després de la derrota del Zamora. Un matx en què els gironins van plantar cara des de l'inici a un conjunt que està cridat a pujar de categoria. Els homes de Pau Campos van fer un bon desplagament d'intensitat sobre la pista del Verd-i-Blanc amb un Jordi Gonzalez inspirat sota pals que va trobar la resposta en l'altra porteria, on el porter visitant també va lluir-se. Els gironins, però, van demostrar una gran convicció en la feina feta i això els va servir per marxar al descans amb un gol d'avantatge en el marcador (11-10).

A la represa, el joc al límit del Bordils va provocar que les forces físiques dels gironins es veiessin reduïdes davant un rival que no entén de concessions i va aprofitar-ho per capgirar el marcador. El Teucro no tan sols empatava el partit sinó que passaria a dominar-lo amb rendes que ascendirien fins als quatre gols. Això va obligar el Bordils a arriscar encara més en el partit mentre els visitants anaven ampliant l'avantatge a mesura que passaven els minuts. La diferència a cinc minuts per al final era de set gols, si bé els de Pau Campos van poder reduir-la fins als cinc (21-26).

«Estic content amb la feina de l'equip, el Teucro és un gran conjunt que no necessita concessions per tal de fer-te mal. Ens ha faltat una mica de físic i mentalitat en algun moment del partit», assegurava Pau Campos.

Amb aquesta derrota i la victòria del Còrdova davant el Nava en el darrer partit de la primera volta, els tres conjunts empaten amb onze punts, si bé és el Nava l'equip que ocupa la darrera de les posicions de descens. El Bordils disfrutarà d'uns dies de festa i el dia 27 de desembre l'equip tornarà a exercitar-se per afrontar la segona volta.