El Bordils tanca aquest vespre (20.00) al Blanc-i-Verd la primera volta de la Divisió de Plata rebent un ex-Asobal com el Teucro que, a més a més, disposa d'un equip «ben compensat» per aspirar a recuperar la màxima categoria. Sobre el paper, i ho admet Pau Campos, «ells són més bons que nosaltres», però ja se sap que a la pista del Bordils hi pot caure qualsevol, i si no que li ho preguntin al filial del Barça, que hi va perdre fa 15 dies. El tècnic recorda que el Teucro, en anteriors visites al seu pavelló, «sempre hi ha trobat partits trabats i dificultosos» i per això espera que, apel·lant a la màgia del Blanc-i-Verd, l'èpica pugui donar un cop de mà als seus. Guanyar tindria un gran valor i permetria tancar la primera part de la competició amb 13 punts. Segons l'entrenador la clau del partit ha de ser que els visitants «no s'escapin en el marcador». A partir d'aquí caldrà «defensar molt bé i ser solidaris», amb l'objectiu que els gallecs «no se sentin gens còmodes».

Els gironins, en el seu quart any a Plata, continuen reinventant-se. A l'estiu es van haver de refer a les baixes de Nonó, Masmiquel i Esteve Ferrer fent pujar molts dels joves valors de la pedrera al primer equip. Campos està satisfet del seu rendiment i considera «bona» la primera volta que ha fet el seu bloc. Això sí, amb el Gijón i el Tolosa molt despenjats en la lluita per la permanència, l'última plaça de descens, que ara ocupa el Còrdova, sembla que serà cara. Els andalusos tot just tenen dos punts menys que el Bordils. «Per allà hi ha molts equips i això ja ens va bé perquè vol dir que ningú es pot relaxar contra ningú», destacava el tècnic. La permanència, amb tot, podria estar per sobre dels 22 punts, dels quals ara els gironins ja en durien la meitat.

Aprofitant l'aturada de Nadal el Bordils descansarà tota la setmana que ve i a partir de 27 de desembre reprendrà la feina amb la vista posada al partit contra el Covadonga el dia 14 de gener. Per aquest vespre Campos seguirà tenint les baixes de Palahí, Prat i David Masó, per lesió. Al descans del partit el club farà una campanya de recollida de joguines noves, no bèl·liques ni sexistes, en col·laboració amb Creu Roja Joventut.