El TSV 1880 Wasserburg alemany. El líder de la lliga del seu país i un equip, com les seves compatriotes del Keltern a qui l'Uni ha guanyat cops a la primera fase, que té una clara dependència de la seva base nord-americana. La menuda, i molt «jugona», Sheylani Peddy serà el principal maldecap de l'Spar Citylift Girona a la primera de les rondes eliminatòries de l'Eurocup. El dijous 19 de gener a Wasserburg i una setmana més tard a Fontajau.

L'Spar Citylift Girona ha fet una primera fase l'Eurocup immaculada. Sis victòrien en sis jornades, però, sense preocupar-se gens de l'average (especialment en els minuts finals del partit de dimecres contra l'Uniao Sportiva), les gironines han acabat com el quart millor equip. Carolo francès i Dogu i Galatasaray turcs també han guanyat els sis partits i amb un average més alt que l'Uni, però aquesta «poca preocupació» amb l'average ha acabat donant bons resultats a l'Uni en aquest primer aparellament. El quart pitjor segon ha resultat ser el TSV 1880, un equip equiparable per nivell a les seves compatriotes del Keltern, i que no representa un viatge especialment llarg. A Europa, on s'han classificat perdent els dos partits contra el Carolo i un contra l'Umea suec, Peddy ha estat el seu gran referent amb 13 punts, 7 rebots i 5 assistències per partit. La sueca Nathlie Fontaine, una quatre alta, també és una peça important igual que la canadenca Agunbiade o la sèrbia Milica Ivanovic. A Alemanya, el TSV 1880 Wasserburg és líder, deu victòries i una derrota, per davant del Keltern (8-2) que ha estat l'únic capaç de guanyar-los a la lliga.

Gray i Wauters en l'horitzó

La definició del quadre de l'Eurocup, però, va deixar una notícia molt més preocupant que el TSV 1880 Wasserburg per a l'Uni. I és que si les gironines derroten les alemanyes el seu següent rival seria el vencedor de l'Agu Spor-Niça. I l'equip turc sí que té la millor plantilla de tots els participants en aquesta Eurocup amb Chelsea Gray, Ann Wauters, Jelena Dublicevic, Tanisha Wright, Lara Sanders... Millor no pensar-hi.