A Pere Pons no li costarà cantar Els Segadors en els prolegòmens del Catalunya-Tunísia. El migcampista del Girona és un habitual dels partits de Catalunya per Nadal. «Sempre hi he intentat anar amb el meu pare, crec que me n'he perdut pocs. Recordo bé els partits contra Brasil, Xina...», explicava ahir al matí el jugador nascut a Sant Martí Vell que, a diferència dels altres anys, aquest cop podrà cantar l'himne des de peu de gespa perquè formarà part de la convocatòria de Catalunya per al partit contra Tunísia del pròxim dimecres 28 a l'estadi de Montilivi. «Jugar amb Catalunya és un somni fet realitat i un nou pas endavant en la meva carrera», va dir Pons, que va reconèixer que mai havia estat pendent de les convocatòries, perquè «normalment hi van jugadors de Primera Divisió de Barça i Espanyol que tenen molt nivell. Per a mi serà una sensació diferent perquè jugaré amb jugadors que he vist per televisió i que he animat».

Aquest cop, però, Gerard López i Sergio González han comptat amb ell per a un partit que, més enllà de la més que probable presència dels veterans Xavi Hernández i Sergio García (ara tots dos al Qatar), no veurà completada la seva convocatòria fins a finals de la propera setmana. Pere Pons representarà Girona i els equips de Segona Divisió en el partit i, reconeixent que «aquest cop hi sóc jo, però hi podrien ser molts altres companys», el migcampista té clar que: «està bé aquesta iniciativa de portar un jugador de Segona Divisió, perquè també tenim el nostre nivell i, a més, jugant a Girona, que pot ajudar a engrescar més l'afició i a seguir posant Girona en el mapa».

«Sempre he seguit la selecció, tinc un sentiment molt especial amb aquesta terra, em sento molt català i el moment de cantar l'himne serà molt especial per a mi i el viuré amb alegria», va explicar Pons, que espera que «l'estadi s'omplirà per donar suport a la selecció i per veure jugadors d'alt nivell com Xavi i d'altres que aniran a la llista, i que la gent vegi que a Girona ens agrada el futbol».