A l'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, li agradaria que un dia d'aquests l'entrenador rival de torn el felicités per la victòria tot i no haver fet els mèrits suficients ni un gran joc per aconseguir-la. En aquest delicat moment que viu l'equip -a un punt de la promoció de descens i a dos del directe- la realitat dels llagosterencs passa més pel resultadisme que per practicar un bon joc com va passar a Lleida (2-1) o en la primera part davant l'Hospitalet (1-1). Van ser dos exemples de bons minuts de joc dels gironins, però amb nul o escàs premi. Per aquest motiu, al tècnic maresmenc, li agradaria que «un dia també ens toqués el fet de no estar bé, però endur-nos els tres punts».

L'entrenador d'Arenys de Mar, empipat pel fet d'allargar a sis les jornades sense conèixer la victòria explica que «és dur psicològicament perdre punts dues setmanes consecutives i, a més, fer-ho en el darrer minut». El mal moment dels gironins s'ha vist agreujat per la debilitat també com a locals a Palamós, on ja acumulen tres partits sense guanyar-hi. A principi de temporada, l'estadi Palamós-Costa Brava era un autèntic fortí i l'arma més fiable perquè els llagosterencs mantinguessin viu l'objectiu de lluitar per a una de les quatre primeres places. De mica en mica, la llar llagosterenca ha anat perdent la condició de feu inexpugnable. Després del 3 a 0 davant el Cornellà en la novena jornada, les victòries davant la parròquia blaugrana s'han acabat. A partir d'aquell dia, els d'Alsina i Álvarez han empatat contra el València Mestalla (1-1), Badalona (2-2) i Hospitalet (1-1), mentre que davant el Barça B van perdre per 0 a 2. En total: 3 punts dels darrers 12 a casa.

El proper repte no és ni molt menys senzill ja que el Municipal Sagnier del Prat és un dels estadis més complicats de la categoria. A més a més, el Prat -que té a la seva plantilla l'exblaugrana Roger Barnils- rebrà els gironins amb la tranquil·litat de tenir un petit coixí respecte la zona baixa

Amb els dos propers partits a domicili, Prat i Espanyol B, els socis i aficionats llagosterencs no disposaran d'una nova oportunitat per veure guanyar els seus fins el diumenge 15 de gener del 2017, en aquella ocasió qui visitarà la Costa Brava serà l'Ebre aragonès.