n La primera de les moltes incògnites sobre l'equip que disposarà Pablo Machín aquesta tarda a Alcorcón es va resoldre ahir al migdia. Un cop acabat l'últim entrenament, i abans d'anar a buscar el TAV que va dur l'equip a Madrid, el Girona va fer pública la llista de convocats. I hi figuraven Borja García i Sebas Coris, els dos jugadors que han tingut l'afició amb l'ai al cor durant tota la setmana després d'haver-se hagut de retirar lesionats diumenge contra el Llevant a l'estadi. Ara bé, que hagin viatjat tampoc ha d'acabar sent garantia de res perquè Machín s'ha endut 19 jugadors i n'haurà d'acabar descartant un abans del duel.

Borja García va rebre un cop de Chema Rodríguez en un salt en una pugna per la pilota que li va provocar «un mínim arrancament de fibres de l'obliquo major i menor a nivell de l'onzè i dotzè arc costal esquerre, amb un mínim sagnat laminar a nivell de fossa renal i entre fibres musculars», segons el comunicat que va fer el club. Va ser rellevat per Cristian Herrera abans del descans del partit contra el Llevant. Coris, per la seva banda, tenia una «microruptura de cicatriu fibriòtica a nivell dels isquiotibials de la cuixa dreta». Ahir tots dos es van entrenar amb normalitat. Els 19 seleccionats pel tècnic són René, Bounou, Pablo Marí, Saúl, Ramalho, Alcalá, Granell, Pere Pons, Portu, Aday, Eloi, Rubén Alcaraz, Cristian Herrera, Cifuentes, Sandaza, Coris, Felipe, Borja García i Cámara.

A l'hora de valorar el possible onze que presentarà el Girona els dubtes ja comencen a la porteria, on en les últimes setmanes Machín ha anat combinant Bounou i René. Aplicant la lògica de l'entrenador, que fa un parell de setmanes va justificar l'alineació de l'internacional marroquí a Osca apel·lant a les reduïdes dimensions d'El Alcoraz i al joc directe i per alt de l'equip aragonès, potser Bounou surt amb avantatge. A pesar d'això René ha complert sempre que ha tingut l'oportunitat i sense anar més lluny amb ell es va guanyar diumenge al Llevant i també, en setmanes anteriors, a l'UCAM Múrcia i al Lugo.

Qui suplirà Longo?

En la línia defensiva sembla segura la tripleta de centrals de les últimes setmanes, formada per Marí, Alcalá i Ramalho. Cifu podria tenir l'oportunitat al carril dret si Coris no està al 100% i el tècnic opta per reservar-lo. Per la banda esquerre Aday té garantit el lloc, igual com Granell, Pere Pons i Portu al mig del camp. Els dubtes arriben sobre la presència de Borja García, un dels homes més en forma aquestes últimes setmanes, i a la punta d'atac, caldrà veure qui ocupa la plaça del sancionat Longo. Hi ha dos candidats, Fran Sandaza, que surt de la lesió, i Cristian Herrera. «Fran sabem que no serà el mateix que abans de la lesió, però ens ajudarà si el necessitem. A més, també tenim en Cristian», deia l'entrenador divendres en la prèvia.