Un Barça necessitat de punts buscarà aquest migdia (13.00, BeIN La Lliga) contra el cuer Osasuna no despenjar-se més a la Lliga, en la qual és segon a 6 punts del Madrid, i trencar la ratxa de tres empats consecutius. El conjunt blaugrana ve de deixar-se punts contra el Màlaga (0-0), a Anoeta contra la Reial Societat (1-1) i de veure com l'etern rival els empatava a l'últim minut en el clàssic de la setmana passada (1-1), per la qual cosa els tres punts semblen vitals per mantenir el pols amb els blancs.

Els homes de Luis Enrique intentaran aprofitar les bones sensacions deixades en la victòria en Lliga de Campions davant el Borussia Mönchengladbach (4-0) i presumiblement formaran amb l'onze de gala per evitar sorpreses en el camp del cuer.

El partit contra Osasuna suposa una bona ocasió per a l'equip català per tornar al camí de la victòria en la màxima competició nacional. El Barcelona és el segon millor equip de tot el campionat a domicili amb 16 punts, quatre més dels quals ha aconseguit fins ara al Camp Nou aquesta temporada.

La millor notícia de l'última setmana per a l'equip entrenat per Luis Enrique ha estat el retorn d'Andrés Iniesta després de sis setmanes de baixa. El migcampista va sortir a la segona part del partit contra el Reial Madrid i va revitalitzar el conjunt blaugrana, mancat d'idees en el mig camp fins a aquell moment. Iniesta ja va disputar 60 minuts com a titular en el partit contra el Borussia i s'espera que surti d'inici avui per seguir recuperant el punt òptim de forma.

Qui segurament sortirà a l'onze inicial és Arda Turan. Criticat pel seu baix rendiment al clàssic, el migcampista turc es va reivindicar amb un hat-trick a la Lliga de Campions i s'ha guanyat a pols la titularitat davant la baixa per sanció de Neymar. Les novetats respecte al partit de dimecres seran el central Gerard Piqué i el porter Marc-André ter Stegen, que tornen a la convocatòria i sortiran a l'onze inicial després d'haver descansat.

Clerc, amb números de jugar

L'Osasuna, de la seva banda, arriba al xoc d'aquest dissabte immers en la lluita per la salvació i sense conèixer la victòria aquesta temporada a casa. Aquesta dinàmica l'ha dut a ocupar l'última plaça i l'arribada de Joaquín Caparrós a la banqueta no sembla que l'hagi ajudat gaire. El tècnic té les baixes de Didier Digard, Javier Flaño i Imanol García. L'exjugador del Girona Carlos Clerc té molts números de ser titular mentre que Javi Álamo, amb passat també a Montilivi, no ha estat ni convocat.