n Davant l'allau d'acusacions que han sortit a la llum aquests últims dies, el davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo va declarar a través de l'agència Gestifute (propietat del seu representant, Jorge Mendes), tenir exactament 203.793.962,03 euros en béns a l'estranger.

Així quedava reflectit en un document enviat per aquesta mateixa agència, que incloïa un punt dins del formulari 720 de «Declaració informativa sobre béns i drets situats a l'estranger» de l'any 2015 que detallava la xifra exacta sobre el patrimoni del futbolista.

El citat comunicat també explicava que Cristiano Ronaldo es troba actualment «al corrent de les seves obligacions fiscals» i que va comunicar el passat 30 de març a l'Agència Tributària todes les seves dates sobre els béns que li pertanyen.

«Aquest document confirma que Hisenda té coneixement de tots els béns i ingressos de Cristiano Ronaldo. El jugador no farà més declaracions sobre l'assumpte», assenyalava aquesta mateixa setmana l'agència de representació de Jorge Mendes.

«Tal i com es va comunicar en dies anteriors, el jugador es troba al corrent de les seves obligacions fiscals des de l'inici de la seva carrera professional, en qualsevol dels països que ha residit, i no està ni tampoc ha estat mai implicat en cap problema amb les autoritats fiscals de cap país», sentenciava.

El Deportivo abans del Mundial

El Reial Madrid rep aquest vespre la visita del Deportivo de la Corunya (20.45 hores/Movistar Partidazo) abans de viatjar al Japó per jugar el Mundial de Clubs. Per a aquesta cita, Zinedine Zidane ha decidit donar descans a uns quants jugadors importants. A la baixa per lesió del gal·lès Gareth Bale s'han sumat les absències per decisió tècnica del portuguès Cristiano Ronaldo i el francès Karim Benzema, en una convocatòria en la qual també descansarà el croat Luka Modric. N'ha quedat descartat el portuguès Fabio Coentrao. Els blancs tenen l'oportunitat d'establir un nou rècord augmentant fins a 35 els partits que acumulen sense perdre.

De la seva banda, el Deportivo visitarà el Bernabéu amb les baixes de Laure i Bruno Gama, tots dos descartats per lesió.