Una setmana després de la treballadíssima victòria contra el Barça el Bordils afronta aquesta tarda (18.00) un altre repte complicat a la pista del Zamora. Com advertia ahir el tècnic Pau Campos, «són un equipàs, cridats a tornar a l´Asobal molt aviat. A casa estan, a més a més, intractables, i hi han guanyat tots els partits». Per intentar sorprendre el Zamora, el Bordils apostarà per imposar «un ritme de joc alt», aprofitant el joc físic del rival i el fet que van jugar partit de lliga dimecres, tombant l´Amenábar (el Bordils, en canvi, descansava, perquè havia avançat al mes passat la visita a Palma del Río).

L´anàlisi de l´entrenador bordilenc també afegia que «són un bloc molt competitu. Els agrada imposar un ritme lent, i quan agafen un avantatge de dos o tres gols sembla que el partit està mort». «En aquest sentit va destacar que «disposen d´una defensa 6-0 molt tancada» i va subratllar que «són capaços de guanyar partits fent molt pocs gols». A l´hora de destacar algun jugador, elogiava Octavio Malagán, que fa dues temporades va ser designat el millor debutant de l´Asobal, coincidint amb el pas del Zamora per la màxima categoria, que ara aspira recuperar.

El Bordils viatja amb les baixes de Combis i Mario, per motius laborals, a banda dels lesionats Marc Prat, Palahi i David Masó. Campos va destacar que «l´equip està amb molta moral després de guanyar el Barça i anirem amb ganes de fer un bon partit».