«Si no fem els tres canvis i esbojarrem el partit entrem en una fase morta, els 15 o 20 minuts de passivitat no m´han agradat». La sacsejada que va provocar Mármol al minut 68 introduint tres canvis de cop va donar l´efecte desitjat i a partir de l´ingrés de Collell, Ivan Garcia i Pimentel l´equip va tornar a prèmer l´accelerador i, tot i jugar amb un home menys els darrers 5 minuts per la lesió de Collell, va estar a punt de protagonitzar la remuntada somiada.

Els locals van sortir des del minut 1 a per la victòria i les millors ocasions van ser palamosines. Als 8 minuts una combinació entre Cornellà i Serramitja va acabar en un xut final d´aquest últim que Toni va refusar a córner. L´atac local era continuo i als 18 minuts una internada d´Agi va acabar desviada per la defensa visitant al travasser. Als 32 minuts Jaume Duran, novament un dels més destacats, també la va tenir, però el seu xut el va enviar a córner el porter. El Santfeliuenc amb prou feines inquietava els dominis de Marc Solé.

A la represa els d´Andrés Gonzàlez van aprofitar uns minuts de desconnexió dels de Palamós per avançar-se en el marcador. Zárate va aprofitar una de les tres ocasions consecutives de què va disposar per fer pujar el 0-1 a l´electrònic. Prop de la mitja hora una falta de Romo es podria haver convertit en el 0-2, però Solé la va evitar.

Poc després el partit va patir una forta saccejada a causa de la triple substitució que va introduir Mármol. El degà va passar a dominar l´enfrontament i va tancar el Santfeliuenc al seu camp. Ivan García, quan tot just portava 5 minuts sobre el terreny de joc, va establir la igualada a manca d´un quart d´hora per acabar el matx. Els de Màrmol ho van intentar fins al final i ho van merèixer, però la remuntada definitiva es va quedar a mig camí.

Amb aquest punt el Palamós queda 5è amb 27, quan només resten 2 jornades per finalitzar la primera volta, i es troba a 2 de l´Ascó que és quart. El pròxim partit els de Màrmol visitaran l´Europa.

PALAMÓS-SANTFELIUENC

Palamós: Marc Solé, Sergio Garcia, David Cano, Ayala, Aleix Feixas (Pimentel, m. 68), Guillem Cornellà, Marc Medina (Ivan García, m. 68), Serramitja (Collell, m. 68), Agi, Jaume Duran i Subirana. Santfeliuenc: Casamayor, Eric Ruiz, Esteban, Campos, Ortiz, Tena, Maldonado, Fuentes, Zárate, Romo i Vega. Gols: 0-1, m. 58, Zárate; 1-1, m. 76, Ivan García. Àrbitre: Alejandro Carrillo. Va amonestar al local Cano i el visitant Fuentes. Va expulsar amb vermella directe Xevi Salvador (Palamós). Incidències: Nou Estadi Municipal de Palamós.