El derbi altempordanès de Primera Territorial entre el Fricafor Futbol Sala Vilafant i Club de Futbol Sala Cadaqués es disputarà aquest diumenge dia 4 de desembre (12.30 h) al pavelló Joel González. Aquest serà el primer cop que ambdós equips es veuran les cares en competició oficial.

El Vilafant, acostumat a jugar els darrers derbis a Lliga Nacional davant l'Esplais, desaparegut l'estiu passat, confia a brindar un triomf davant la seva afició perquè l'alci a la zona alta de grup. Per la seva part, el Cadaqués s'ha recuperat amb naturalitat del descens de Primera Nacional i ocupa el segon lloc, per darrere del Blanda de Blanes.

Tant els de Roberto Martínez com els de Juanjo Fernández es veuran les cares després de sortir victoriosos dels darrers enfrontaments. Per una part, el Vilafant es va desfer del Porqueres B (2-3) en un resultat que va quedar curt. Després de l'1-1 al descans, un doblet de Jaouad només començar la segona part va facilitar el triomf dels altempordanesos. D'altra banda, el Cadaqués va remuntar (3-5) a la pista dels Joves de Viderers un 3-1 advers al descans, gràcies a un pòquer d'Arturo Garcia en la represa.