La Vinyassa serà l'escenari, aquest dissabte (15.30 h), del derbi local de Segona Catalana entre el Base Roses i l'Agrupació Esportiva Roses. Ambdós equips viuen una situació oposada: el Base, en zona de descens, ha vist com l'entrenador Jose Santos deixava el seu lloc a Jordi Ricart fa una setmana, mentre que el Roses, en l'estrena a la categoria, viu més tranquil a la novena posició.

En el derbi, a més, els dos conjunts presentaran novetats. Per una part, el Base Roses ha donat d'alta el porter Dani Lobato, que estava lesionat i es trobava sense equip després de deixar el Peralada, de Tercera Divisió, l'estiu passat. El jugador cadaquesenc, amb passat a la Jonquera, pugnarà per un lloc sota els pals amb Ricard López i Boque. D'altra banda, el Roses va fer debutar el diumenge passat en el partit davant l'Aro el davanter Enrique Garcia. El nou jugador dels de Mas Oliva havia començat aquesta temporada en el Llançà, de Tercera Catalana, i el curs passat era juvenil.

El duel de la Vinyassa, com és d'esperar, serà especial per a una colla de jugadors que han vestit la samarreta de l'equip contrari. És el cas d'homes com Gaby Escalona, Frank Caballero i Boque -ara, al Base-, Joel Crespo i Marc Vélez -ara, a l'AE sota les ordres de Gabri Maragall.