21 de novembre de 2016
21.11.2016
Bàsquet

Escolàpies i Adepaf presenten els equips amb la mirada posada a la capitalitat del 2020

Figueres té moltes possibilitats de ser la capital del bàsquet català el 2020, una candidatura que està pendent del desenllaç de les eleccions a la federació catalana

21.11.2016 | 19:30
Escolàpies i Adepaf es van presentar el cap de setmana

Dissabte a la tarda i diumenge al matí van tenir lloc les respectives presentacions dels equips i de les escoles de bàsquet de les Escolàpies i l'Adepaf. En tots dos actes hi van ser presents l'alcaldessa Marta Felip, el regidor d'Esports César Barrenechea i el president de la delegació gironina de la Federació Catalana de Bàsquet, Xavier Santaló. En el cas del CB Escolàpies, entitat que presideix Ramon Pastoret, la presentació va tenir com a novetat la coordinació musical preparada per Ruben Rider de Dance Me. També hi van assistir representants de la direcció de l'escola i de l'AMPA. El club té tretze equips federats i quatre grups d'escola.

Pel que fa l'Adepaf, l'acte també va comptar amb una xocolatada i un sorteig de pilotes per als jugadors. El club que presideix Oriol Rabert té nou equips federats i l'escoleta de la CEBA vinculada als col·legis Anicet de Pagès, Carme Guasch, Cor de Maria, Josep Pallach, La Salle i Sant Pau. Figueres té moltes possibilitats de ser la capital del bàsquet català el 2020, una candidatura que està pendent del desenllaç de les eleccions a la Federació Catalana per a la seva confirmació definitiva.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook