Que el 0 a 2 de la Bòbila no sigui flor d'un dia. Fa onze dies, el Llagostera va trencar el malefici que l'acompanyava a domicili amb una victòria a Gavà (0-2) que posava el punt i final a 25 partits sense sumar els tres punts lluny de Palamós. Ara, en l'immediat horitzó dels d'Alsina apareixen dues oportunitats per confirmar que han trobat la tecla adient per vèncer a fora. Aquesta tarda (18.15 hores)?a la Nova Creu Alta de Sabadell i diumenge vinent a València davant el filial del Llevant. Són dos partits clau, d'aquells que porten penjada l'etiqueta de prohibit fallar perquè tots dos equips són ara mateix rivals directes per defugir de la zona calenta de la classificació. Blaugranes i arlequinats van de la mà amb 14 punts, mentre que els valencians amb 11, es troben enfonsats en el descens.

L'entrenador del Llagostera, Oriol Alsina, després de considerar «injusta» la derrota davant el Barça B, és partidari de passar pàgina i centrar-se en l'important duel d'avui, on aquesta vegada sí «intentarem que la possessió de la pilota sigui nostra perquè això és el que volem fer aquest any». Amb pocs dies per recuperar forces, el calendari permet als llagosterencs oblidar la primera ensopegada a casa amb dos desplaçaments consecutius que el d'Arenys de Mar valora no gaire positivament. «Per a nosaltres setmanes com aquesta són difícils perquè tenim una plantilla curta i a sobre amb baixes importants». Segons Alsina, «quan arriben setmanes de tres partits és quan més trobes a faltar poder gaudir d'una profunditat de plantilla perquè aguantar els 90 minuts dels 3 partits és molt difícil».

El limitat fons d'armari de què disposa Alsina queda minvat i ?s'accentua amb les baixes de Vivi, ?Jordà, Quesada, Rodri i Jiménez, més el sancionat Marc Martínez. Sobre això, el tècnic comenta que «no hi estem preparats; no som un equip de Champions que poden ?jugar els partits que vulguin». D'entre els lesionats, Alsina confia que Vivi, ?Rodri i Jordà puguin reaparèixer ?diumenge. «Els necessitem. Amb ells millorarem el nostre nivell». Però tot i les absències, no vol ?posar excuses perquè «tots els equips ?estem ?igual i almenys, per nosaltres, anar a Sabadell és al costat de casa. Una altra cosa serà anar a València».

Els arlequinats no poden comptar avui amb l'excapità llagosterenc, Jordi López, per lesió. Tampoc hi seran al bàndol local, Batanero, Jaime, Javi Barrio i Carreño. Els vallesans no viuen el seu millor moment, com ho indica que només han aconseguit una victòria en les darreres 8 jornades. El partit d'avui significarà el retrobament de dos equips que van coincidir fa dues temporades a la Segona A. Aquell curs 2014-15, el Sabadell es va endur els tres punts de Palamós (0-1), mentre que a la Nova Creu Alta el resultat va ser 1-1 per culpa d'un gol en l'afegit de Kiko Olivas.