El Reial Madrid busca aquest vespre gols i arguments que el converteixin en líder del seu grup a la Lliga de Campions davant els possibles empats finals (a dia d'avui està igualat a punts amb el Borussia Dortmund) en un partit estrany a Varsòvia, contra el modest Legia, que no podrà comptar amb el suport del seu públic pel càstig als seus aficionats més radicals.

Zinedine Zidane, tècnic dels blancs, compta amb un bon grapat de baixes importants per encarar aquest partit. En defensa, Pepe se suma a l'absència de Sergio Ramos per culpa d'una ruptura muscular que deixa només Varane i Nacho com a centrals. A última hora també s'hi afegeix Marcelo, el que ha provocat la convocatòria del jove Álvaro Tejero. Al mig del camp, a les absències per lesió de Casemiro i Luka Modric se'ls suma la de James Rodríguez. A banda dels canvis per obligació, Zidane podria donar també entrada a Morata per Bale, després de les últimes bones actuacions de l'exdavanter del Juventus.

El Legia, de la seva banda, encara la cita després d'haver perdut els tres partits de Champions que ha jugat fins ara, però amb la il·lusió d'intentar donar la sorpresa.