El dia que es presentava davant l'afició, el Base Roses, de Segona Catalana, va creure més que mai en ell en el partit davant l'Abadessenc i en què van jugar dos nois del filial, Albert Rodríguez i David Felip. El partit s'havia torçat al minut 44 quan el rosinc Joel Barreña va ser expulsat per doble amonestació. Per si els de Jose Santos no en tenien prou, encara amb 0-0 van rebre un penal en contra que Boque, que l'havia comès, es va encarregar d'aturar. Aquest fet va donar ales al Base Roses, que acumulava quatre derrotes seguides i que va créixer en el tram final de la mà d'Ivan Vargas, jugador del juvenil del Figueres el curs passat que va deixar el triomf a casa amb un doblet de gols seguit. El pròxim enfrontament del Base Roses serà aquest diumenge (12 h) al camp d'un Banyoles que desconeix la derrota i colidera el grup amb el Bosc de Tosca. És previst que al Pla de l'Estany tornin, després d'un partit sancionats, els rosincs Remi Dasnoy i Oscar Pereira.

D'altra banda, una de les novetats que presenta aquesta temporada l'estructura del Base Roses és la inclusió de la figura del director esportiu. L'encarregat d’aquesta tasca serà Jordi Ricart, que supervisarà els entrenaments de la base i els donarà suport en la planificació. Ricart, amb passat a la Jonquera, dirigia el cadet A del Base Roses la temporada anterior.

Triomf treballat de l'Escala amb el cuer

L'Escala continua instal·lat en quarta posició de Segona Catalana, a només tres punts dels colíders, Banyoles i Bosc de Tosca, després de superar el Campdevànol (0-2). Els nois d'Albert Gasca no es van deixar sorprendre pel cuer i ja en el minut 3 Àlex Darné va situar el 0-1. L'Escala, amb ofici, va encarrilar la victòria amb un cop de cap a la sortida d'una falta del central Ricard Ferrer, que reapareixia després d'un partit sancionat. El pròxim partit serà diumenge (17 h) en el Nou Miramar davant el Guíxols, on tornaran els sancionats Alforcea i Salam, però que se'l perdran Lluís Ferrer i Agustí Garcia, expulsats a Campdevànol. A més, Pol Compte podria tornar després de patir una lesió muscular.

Tissera torna al Roses i debuta un juvenil

El Roses va sumar un nou empat, aquest cop al camp del Guíxols en un partit que se li havia posat coll amunt amb un 2-0 i un 3-1 en contra. Els nois de Gabri Maragall van acabar reaccionant i emportant-se un punt cap a casa gràcies a l'encert d'Edu Sastre, autor de dos gols, un dels quals de penal, i de Robert. Davant les baixes, el Roses ha recuperat Gerardo Tissera i en els minuts finals va estrenar-se amb el primer equip el juvenil Vicenç Lloret, fitxat del Llançà. El pròxim partit del Roses serà aquest diumenge (16 h) davant el Camprodon en el retorn de Meliton després d'un partit sancionat.

El porter rosinc Tibu fitxa pel Can Gibert amb la missió de salvar-lo

David Pedro, més conegut com a Tibu, tornarà a la competició de la mà del Can Gibert, antepenúltim classificat de Segona Catalana. El porter de Roses es trobava sense equip després que la temporada passada deixés el Ripoll, de Tercera Catalana. Tibu, ex de la Jonquera, Vilajuïga, AE i Base Roses, es posarà sota les ordres de Sepu, nou tècnic de l'equip gironí.

L'exescalenc Pep Roca es destapa com a golejar del Cornellà del Terri

El Cornellà del Terri, equip entrenat pel figuerenc Toni Soler que es troba a la zona baixa de Segona, ha vist com Pep Roca es destapava en l'àmbit ofensiu. El migcampista de Vilafant porta quatre gols en vuit partits i va en camí de superar els 11 que va anotar fa dos cursos amb el Vilamalla. Roca ha fitxat pels del Pla de l'Estany procedent de l’Escala.