Aquest dissabte dia 22, a partir de les 10.30 h al pavelló poliesportiu de Roses, se celebrarà la novena edició de l'Open Bai de Feis de futbolí per parelles. “Qui ho anava a dir”, afirma Álvaro Díaz, organitzador de l'activitat, quan se li comenta que estan a prop de la dècada. I és que l'Open Bai de Feis continua en línia ascendent i respecte a l'anterior edició tindrà més futbolins, més trofeus i més premis en metàl·lic.

Aquests jocs de taula basats en el futbol seguiran sent Futbolins Presas, que ja havien agafat el relleu del futbolí català per donar més espectacularitat.

Els organitzadors confien a superar les 72 parelles que van tenir el 2015, repartides en categoria absoluta -tres divisions-, femenina i una infantil que ha agafat oficialitat després de la prova pilot de l'any passat. La inscripció és de 30 euros per parella absoluta i 10 euros per la infantil, en què també inclou de regal una samarreta, botifarra i beguda.

Premis entre els vuit primers

Pel que fa als premis, entre les tres categories absolutes seran reconeguts els vuit primers classificats -s'han allargat els reconeixements a la segona i tercera categoria- i, igual que el 2015, hi haurà trofeus per a la millor parella de l'Alt Empordà i per al planter. D'entre els noms propis de l'Open Bai de Feis, hi haurà el del gallec José Luis Bustos, organitzador de màster de diferents competicions destacades que tornarà a fer acte de presència a Roses.