El derbi altempordanès de Tercera Catalana entre les sèniors del Club Vòlei Figueres i Club Vòlei Sant Pere Pescador es va decantar pel conjunt costaner (1-3) en un partit vibrant. L’equip que entrena Miquel Salas venia de debutar amb triomf a la pista del Sant Celoni i en un nou desplaçament en terreny contrari va obtenir la segona victòria seguida que el manté en el colideratge, al costat del Lloret.

Les santperenques es van avançar en els dos primers sets i després que el conjunt de Santi Coll s’imposés en el tercer, les groc-i-negres van sentenciar en el quart, davant prop de 150 espectadors que van gaudir del derbi en poliesportiu de Figueres.

Nou triomf i retorn de Pont

El CV Sant Pere, que ja havia guanyat a Figueres (2-3) la temporada passada, comptava amb un equip més experimentat, amb noies com Adriana Garcia, la capitana, o Mireia Pont, que ha tornat a l’equip després de viure un vòlei de més alt nivell en el Bordils. "Hem començat ansioses, però hem agafat el ritme marcant diferències en els dos primers sets. Al tercer el Figueres ha estat millor, però en el quart hem sortit molt concentrades Ens faltaven jugadores i hem estirat quatre juvenils. La nostra idea és intentar estar al grup de dalt i pujar", explicava Salas.

Per la seva part, el CV Figueres disposava d’un bloc més rejovenit, amb l’exentrenadora Daniela Hronova al capdavant, que va donar la cara en tot moment. "Ha estat un partit molt entretingut. El Sant Pere ha jugat per guanyar, com pertoca a un equip experimentat, i nosaltres hem aprofitat l’ocasió per aprendre. Tenim un conjunt molt jove que necessita rodatge. El públic, molt nombrós, ha estat fantàstic", comentava Coll.