El migcampista de l'Espanyol Marc Roca, amb fitxa del filial i sensació de l'inici de curs, ha explicat després de la sessió a la Ciutat Esportiva que "vull estar molts anys aquí, sóc periquito", i ha apuntat que la intenció del club de renovar-lo és "un bon senyal".

El futbolista s'ha mostrat molt satisfet pel seu inici de temporada: "No m'ho esperava, però les oportunitats s'han d'agafar amb força. Vull aprofitar al màxim els minuts i amb aquests companys és tot més fàcil".

El català ha comentat que no fa excessiu cas als elogis. i "intenta aprendre", ha dit.

La intenció del jugador és quedar-se a la plantilla de Quique Sánchez Flores, encara que manté els peus a terra. "Tinc clar que la meva fitxa és del filial, però qualsevol que arriba al primer equip desitja quedar-s'hi", ha apuntat. "Fa molts anys que somio debutar", ha afegit.

Marc Roca ha encaixat els seus minuts amb prudència i moderació: "Segueixo com sempre, sé qui sóc i la gent que m'envolta no deixarà que em pugi. Tot això ha estat gràcies a la confiança, que tots t'ajudin a saber que pots anar endavant".

En aquest sentit, el mitjà ha explicat que està estudiant Economia: "El futbol s'acaba ràpid".

A nivell col·lectiu, el futbolista ha insistit que l'equip està "en una bona línia". "L'equip té confiança, creu en el que fa. Tot anirà a millor. Ahir (contra el Vila-real), si l'àrbitre assenyala penal sobre Caicedo i ens avancem, haguéssim tingut molt a guanyar", ha postil·lat.