El Barcelona va tornar ahir al matí als entrenaments, després d'un dia de descans arran de la victòria contra el Borussia de Mönchengladbach (1-2), amb la mirada posada en el partit de la lliga que demà disputarà contra el Celta a Vigo. L'entrenador de l'equip blaugrana, Luis Enrique Martínez, va dirigir una sessió amb tots els jugadors disponibles, a excepció dels lesionats Leo Messi i Samuel Umtiti. A l'entrenament celebrat a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí, també hi van participar els jugadors del Barcelona B Gumbau, Abeledo, Paik i Borja López.

Amb vistes al partit a Balaídos, Luis Enrique prepara canvis després de formar amb l'onze de gala (tret de Messi) a terres alemanyes. Així, una de les novetats que podria presentar el Barça seria la suplència de Busquets. El de Badia està jugant pràcticament tots els minuts fins ara i l'asturià està rumiant donar-li descans. Jugadors com Rafinha, que s'enfrontaria al seu exequip, Denis Suárez o André Gomes podrien tenir la seva oportunitat d'entrada a Vigo. També Mathieu podria repetir titularitat després de jugar a Gijón. El francès va ser notícia ahir perquè va ser desconvocat per Didier Deschamps de la convocatòria de la selecció francesa. Inclòs inicialment a la llista, una conversa entre el jugador i el tècnic va fer que finalment fos substituït pel defensa del València Eliaquim Mangala.

Una visita especial

D'altra banda, la sessió d'entrenament d'ahir va comptar amb la visita d'Anthony Kiedis, vocalista del grup nord-americà Red Hot Chili Peppers, que avui actua a Barcelona i que va enraonar amb Neymar. El brasiler li va regalar una samarreta del Barça per a la seva filla, Everly, que també va visitar l'entrenament del primer equip.