Els dos representants altempordanesos de Tercera Catalana femenina van tenir sort diferent en l’estrena de lliga el diumenge passat. Per una part, el Club Vòlei Sant Pere Pescador es va desfer còmodament (0-3) del CV Sant Celoni amb parcials de 14-25, 14-25 i 21-25. L’entrenador santperenc, Miquel Salas, que debutava, va comptar per aquest partit amb Adriana Garcia, Eva d’Acuña, Sílvia Costa, Cremer, Lleixà, Mireia Pont, Sala, Aymerich i la juvenil Morente.

Tres juvenils en el CV Figueres

Per la seva part, el Club Vòlei Figueres va cedir per la mínima (3-2) a la pista del Tiana en un duel molt igualat. Les noies de Santi Coll -igual que Salas, debutava com a tècnic- van dominar el joc d’atac, però van notar la falta de compenetració en un equip molt jove que presenta nombroses novetats enguany. Les figuerenques, que van fer debutar les juvenils Fàbrega, Gorgot i Viñas, van deixar escapar el triomf en el quart set quan dominaven en el marcador (12-25, 25-17, 18-25, 25-22 i 15-10). Pel Figueres, també van jugar Gavaldà, Brugués, Canyet, Dalmau, Llora, Roig i Sargatal.

El derbi altempordanès de Tercera Catalana no es farà esperar i ja serà aquest dissabte (17 h), a la jornada 2, en el poliesportiu municipal de Figueres.