El porter del Barcelona Marc-André ter Stegen ha reconegut que demà viurà un dia especial en el seu retorn a Mönchengladbach, però ha assegurat que això no condicionarà el seu rendiment en el partit de la Lliga de Campions que disputarà contra el seu exequip.

"El de demà és un partit importantíssim per a mi, però també per al Barça. Va ser un plaer compartir divuit anys aquí i m'alegro molt estar de tornada, però això no existeix en el camp i el que vull és guanyar. Sóc cent per cent professional", ha declarat en la roda de premsa prèvia a l'entrenament d'aquesta tarda.

El porter alemany va deixar casa seva, fa dos anys, per fitxar pel conjunt blaugrana, amb l'objectiu de fer un pas més en la seva carrera.

"Jo vull guanyar sempre, aquesta és la meva mentalitat. Me'n vaig anar del meu club per guanyar el màxim possible i al Barça tinc aquesta possibilitat sempre", ha destacat.

Ara, a més ja no pateix la ferotge competència del xilè Claudio Bravo, que aquest estiu va fitxar pel Manchester City. "Claudio i jo sempre vam tenir una bona relació, però també una competència dura, però justa. I crec que els dos ens en vam beneficiar", ha comentat.

En qualsevol cas, Ter Stegen ha reconegut que viu millor ara que no té a prop l'ombra del xilè: "La situació era difícil tant per a mi com per a ell, i Claudio va trobar una solució. Però això ja és passat. El que sento és que la situació ha millorat per a mi".

Demà, ja com a titular indiscutible del Barcelona gaudirà de l'estadi, de la seva antiga afició i també es retrobarà amb molts dels seus companys, però ha advertit que el de demà no és un partit homenatge sinó un partit de Champions.

"El Borussia té una pressió alta i és una cosa que hem de controlar des del principi. Per superar-la, hem de tenir una bona circulació de la pilota i marcar com més aviat millor seria molt important", ha apuntat.

A Mönchengladbach estan acostumats a veure'l arriscar quan juga amb els peus, cosa a la qual encara no s'ha acostumat una part de l'afició culé.

"Ho sento si algú es posa nerviós, però és la meva manera de jugar. M'agrada arriscar. És important fer-ho pel nostre estil de joc", ha sentenciat.