El taekwondista Joel González Bonilla veurà, a partir d’aquest divendres dia 30, com el pavelló poliesportiu de Vilafant porta al seu nom després d’haver-s’ho guanyat al llarg de la seva trajectòria, on destaquen dues medalles olímpiques -or a Londres 2012 i bronze a Rio 2016. Aquest divendres (19 hores), dia en què celebra el seu 27è aniversari, l’Ajuntament de Vilafant li dedicarà un reconeixement en el mateix complex esportiu, després que el consistori figuerenc el fes pujar al balcó el passat 23 d’agost.

En referència al Pavelló Municipal d’Esports de Vilafant Joel González, el taekwondista altempordanès explicava en declaracions a Ràdio Vilafant que “és molt bonic, és com deixar empremta al teu poble. És el premi a una trajectòria, que la gent vegi que sóc d’aquí”.

Un mes després de penjar-se la medalla de bronze en -68 kg a Rio, Joel recorda que “sempre he volgut fer el millor possible i aconseguir l’or. Però tenint en compte com hi arribava, pujar una altra vegada al podi és molt important. Abans del combat pel bronze vaig pensar en una trista realitat: els tercers seran reconeguts i els cinquens seran oblidats. Vaig sortir a totes”.