27 de setembre de 2016
27.09.2016
Esports nàutics

La Mediterranean Masters Week de Roses englobarà dues proves

El GEN Roses prepara les últimes proves oficials de l'any amb la To Be de vela de classe Laser i la Tramuntana Cup d'embarcacions de radiocontrol

02.10.2016 | 18:05
El GEN va acollir el Campionat Pesca Bonítol

El Grup d´Esports Nàutics de Roses tancarà la temporada d´organització oficial d´esdeveniments aquest octubre amb la tradicional Mediterranean Masters Week, que enguany consistirà amb la celebració de la regata To Be, dels dies 7 al 9, i de la Tramuntana Cup, pendent de concretar la data.

Per una part, la To Be és una prova enfocada a regatistes de més de 34 anys de la classe Laser Radial i Laser Standard. "Gairebé arribem als 70 inscrits i hi ha molts regatistes internacionals de molt nivell, i imaginem que les inscripcions acabaran de pujar, la qual cosa és un gran èxit, ja que a la regata To Be ha tingut com a màxim 42 participants", explica Jordi Capella, coordinador del club rosinc. La primera edició de la regata To Be or Not To Be Laser Master va ser el 2006: "Algunes vegades ha representat el Campionat de Catalunya de Laser Standard, però en general és una regata molt local sense intentar entrar a cap circuit de federacions i molt amistosa", afegeix Capella.

La MMW la completarà l´onzena edició de la Tramuntana Cup, amb embarcacions de radiocontrol. Un cop acabi aquest esdeveniment, el GEN Roses acabarà el 2016 al desembre amb alguna activitat en benefici de La Marató de TV3, que sol comptar amb prop de 200 participants.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook