Un gol de Marc Medina al minut 73 va permetre al Palamós salvar un punt contra el Sant Andreu i, d'aquesta manera, seguir imbatut al Nou Estadi. Una acció individual de Subirana va permetre fer una assistència dins l'àrea petita a l'exdavanter del Guíxols, que no va perdonar la igualada. Els barcelonins s'havien mostrat com un bon rival i anaven per davant en el marcador des de poc abans del descans amb un gol de Sekou. Llamas va internar-se per la dreta, va centrar i el seu company, entre el punt de penal i l'àrea petita, va superar Manzano. El porter d'Amer va tocar la pilota però no va poder impedir que entrés.

L'inici del partit va ser molt favorable al Palamós. El degà va sortir a totes i va tenir ocasions claríssimes per avançar-se. Fins i tot van anul·lar un gol a Cano per una falta prèvia inexistent a un defensa rival, en una acció molt protestada pel jugador i la grada. Abans del descans es veia més a prop l'1-0 que el 0-1, però va passar tot el contrari. El gol dels barcelonins va ser una autèntica gerra d'aigua freda al Nou Estadi.

El Palamós, com ja va demostrar en l'últim partit a casa, remuntant un 0-1 davant el Muntanyesa, no va deixar-se intimidar pel gol psicològic de Sekou. Els de Mármol van buscar l'empat amb insistència. Fruit de la persistència dels locals va arribar l'1-1, amb el primer gol de Marc Medina a la lliga.

Amb el partit igualat, el degà hauria pogut culminar la remuntada. A dos minuts del final Agi va cedir la pilota a Serramitja però l'ex-Figueres, després de fer un bon control dins l'àrea, va enviar el seu xut a l'exterior de la xarxa. El proper diumenge el Palamós visitarà el camp del Granollers (12.00), un rival de la zona mitjana-alta.