El Peralada, líder invicte i indiscutible de la Tercera Divisió amb un ple absolut de victòries fins ara (15 punts de 15 possibles) intentarà allargar la ratxa aquesta tarda (18.00 h) davant la seva afició per continuar liderant la classificació amb mà de ferro.

Al davant, els altempordanesos es trobaran amb un Cerdanyola irregular (dos triomfs, dues derrotes i un empat) que, això sí, fins ara encara no ha perdut cap partit a domicili (un empat i una victòria) en aquest inici de campionat. En aquest sentit, el tècnic dels xampanyers Arnau Sala, avisa que no serà fàcil obtenir un nou triomf. "El Cerdanyola és un equip molt físic, contundent a les dues àrees que segur que ens ho posarà molt difícil. Haurem de vigilar el seu joc directe en atac, i sobretot les centrades que ens facin a l'àrea perquè en aquestes jugades intenen aprofitar l'alçada dels seus davanters".

Sigui com sigui, Sala està convençut que "segur que tindrem les nostres ocasions per intentar seguir amb la ratxa de victòries que portem fins ara". Una victòria en funció dels resultats de la jornada podria obrir el primer forat considerable al capdavant de la classificació.

L'equip vallesà arriba a Peralada després de perdre per la mínima (0-1) la setmana passada a casa davant La Jonquera.

Per aquest partit, Sala només té la baixa del lesionat de llarga durada, Sergi Álamo.