25 de setembre de 2016
25.09.2016
40 Años
40 Años

Derbi amb necessitats oposades

Olot i Figueres arriben a la cita d'avui en situacions molt diferents, però amb un objectiu comú: el triomf
Calderé té les baixes de Dembo, Quintanas i Uri Santos; i Chicho la de Grau i els dubtes de Cunill i Molist

25.09.2016 | 06:30

Olot i Figueres es veuran les cares aquesta tarda (17.00 h) al Municipal en un derbi amb necessitats molt diferents. Mentre els de la Garrotxa són segons amb 12 punts i volen seguir sumant per continuar a la part alta de la classificació; els de l'Alt Empordà necessiten guanyar el seu primer partit per redreçar el rumb d'un inici de lliga molt fluix, on només han estat capaços de sumar 4 punts de 15 possibles. Així doncs, el Figueres arriba a la cita amb moltes més urgències que l'Olot, i ja se sap les presses mai són bones conselleres.
Olot i Figueres es tornaran a trobar quatre temporades més tard. L'últim partit entre els dos equips i que va reunir més de 1.000 espectadors al Municipal d'Olot va ser el 28 d'octubre de 2012. Aquell dia, l'Olot va guanyar amb solvència (3-0) amb gols de Carlos Martínez, Murga en pròpia porteria i Pagès. Per trobar un altre partit de lliga entre els dos equips, cal retrocedir 34 anys. Va ser la campanya 1982-1983 amb un 1 a 2 a favor del Figueres, en una temporada en la qual els equips de Pepe Pinto i Jordi Gonzalvo es van repartir el títol de lliga i l'ascens respectivament.
El conjunt de Chicho, sòlid en defensa, necessita trobar urgentment el gol, i és que fins ara només n'ha marcat dos en cinc partits.
Els unionistes recuperaran el sancionat Moha Chabboura i possiblement els lesionats Toni Cunill i Maik Molist, absents en el darrer partit davant el Vilafranca (0-0). Qui serà baixa segura és Ferran Grau.
Per la seva part, el tècnic de l'Olot, Ramon Calderé, té les baixes segures de Dembo, Quintanas i Uri Santos que hauran de veure el partit des de la grada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook