Els seus gols han donat quatre punts al Llagostera. L'extrem Marc Fernández va arribar aquest estiu a la disciplina blaugrana procedent del Sabadell i, amb cinc titularitats en els cinc partits de Lliga, s'ha convertit en un dels homes de confiança d'Alsina, una confiança que li retorna al maresmenc en forma de gol.

Amb un munt d'hores de vol a les cames, el nou jugador blaugrana ha tastat gairebé totes les categories, com ho demostra l'experiència que acumula, per exemple, a la Tercera Divisió amb l'Europa; a la Segona B, ara amb el Llagostera, però abans amb el Mallorca B, l'Espanyol B i el Sabadell; i, fins i tot, el de Corbera de Llobregat pot presumir d'haver jugat sis partits a Primera amb el primer equip del Mallorca.

A l'espera del despertar golejador dels homes més avançats del conjunt d'Oriol Alsina, exceptuant Manel Martínez -que es va estrenar en la passada jornada davant el Vila real B-, com poden ser Álex Colorado, Carlos Cano, Pablo Sánchez o Rafa Jordà, aquest últim en la recta final de la seva lesió, qui ha agafat la batuta golejadora ha estat Marc Fernández.

L'extrem barceloní va signar les dues dianes en la primera victòria dels del Gironès en la present Lliga. Fernández va fer els dos gols del triomf dels blaugrana davant l'Atlètic Saguntí (2-0) i el passat diumenge l'ex Sabadell va fer el primer gol perquè més tard un altre exarlequinat, Manel Martínez, igualés a dos el marcador advers que arrossegaven des del descans davant el Vila real B (2-2). Amb tres gols en cinc jornades, Marc Fernández s'ha convertit en el màxim golejador del Llagostera per darrere de Marc Martínez i Manel Martínez.

L'exigència i les ambicioses expectatives dels d'Alsina aquesta temporada -els gironins porten penjada l'etiqueta de candidat a fer el play-off d'ascens a Segona A- no s'estan complint amb un discret inici de 5 punts de 15 possibles i la mateixa xifra de gols a favor. Els registres són lluny dels desitjats i els blaugrana són més a prop del descens directe, a un punt, que no pas de les posicions de promoció, a sis. Tot i això, el marge de millora és molt gran.

Oriol Alsina va quedar satisfet de l'actuació dels seus jugadors davant el filial del Vila-real: «vam arriscar i ens va sortir bé», va dir, mentre que de l'aspecte golejador va detallar que «la mala sort ens va penalitzar perquè vam generar més i millors ocasions que ells». Ara el repte és a fora de casa, on el Llagostera no guanya des del 7 de juny de 2015, quan es va imposar 2-4 a Valladolid en un partit intrascendent de Segona A.