Amb el bagatge en positiu de les bones sensacions, tot i la derrota, del partit contra l'Ekaterinburg, l'Spar Citylift Girona juga avui el seu tercer amistós de la pretemporada contra el Femení Sant Adrià en un partit que serveix per inaugurar el pavelló de la localitat tarragonina de l'Arboç (20:00). «El Sant Adrià és un equip de Lliga Femenina 2, però amb un bloc de jugadores que fa temps que estan juntes, que fa un bon bàsquet i que ens farà treballar molt», valorava el tècnic de l'Uni, Eric Surís, que continuarà sense poder comptar amb Rosó Buch, lesionada en un turmell, ni amb Haley Peters, que arribarà dissabte a Girona després d'acabar la seva participació en la WNBA amb San Antonio Stars.

El partit contra Sant Adrià serà especial per a la nova jugadora de l'Uni Ainhoa López, que s'enfrontarà al que va ser el seu club les últimes temporades. L'ara escorta de l'equip gironí va ser clau en la gran temporada del Sant Adrià que, amb el tècnic de Lloret Jordi Vizcaino a la banqueta, va fregar l'ascens a Lliga Femenina. López i la pivot Umo Diallo, fitxada pel Campus Promete, són les principals baixes del Sant Adrià que manté, però, Vizcaino i bona part del bloc dels últims anys. Dues cares conegudes de l'Uni, Olga Ruano i Marta Claret, posen el punt d'experiència en un equip on també hi ha jugadores que han tastat la Lliga Femenina 1, com Itziar Llobet i Mireia Vila.

L'amistós d'avui contra el Femení Sant Adrià és l'últim que farà l'Spar Citylift Girona abans de la disputa, diumenge, de la final de la Lliga Catalana contra el Cadí, a la pista de les pirinenques a la Seu d'Urgell, i de l'inici de la Lliga el dimecres de la setmana vinent a la pista del Mann Filter. El primer partit de les gironines a Fontajau serà el diumenge 2 d'octubre contra Ferrol en la segona jornada.