Després de dues victòries per la mínima, l’Escala va encaixar la primera ­der­rota de la temporada, el diumenge, a casa davant el Bosc de Tosca (0-1). Els d’Albert Gasca, amb poc ordre i sense fonaments al mig del camp, no van poder batre l’exunionista Aleix Prunés i després que Ureña aturés alguna acció visitant, va arribar, a la recta final, el 0-1 dels garrotxins, obra de Gaitán, que va aprofitar un rebuig de l’exporter del Peralada. / Josep Castells

L'Escala: Ureña, Nil Pàmies, Alforcea, Ricard Ferrer, Sergi Ramírez, Argi (Lluís Ferrer, 72’), Darnés (Puig, 61’), Àlex Fernández (Salam, 87’), Gerard Mas (Gasull, 72’), Pol i Alabert (Agustí, 55’).

Bosc de Tosca: Aleix Prunés, Pares, Dorca, Massegu, Duran, Jordà, Aulinas (Gerard Serra, 46’), Megías (Padrosa, 87’), Gaitan (Sergi Sala, 89’), Isaac Sala (Pol Serra, 68’) i Jepi Vila.

Gol: 0-1, Gaitán (78’).

Àrbitre: Claparols Fabri.

El Base Roses té la Vinyassa com un terreny segur pels seus interessos i el Cornellà del Terri, entrenat pel figuerenc Toni Soler i amb jugadors locals com Pep Roca, Jordi Sánchez o Sergio Berenguel, va ser el darrer en caure-hi. L’última mitja hora de partit dels de Jose Santos va ser per emmarcar amb tres gols seguits: Parés en pròpia porteria després d’una falta de Blas col·locava l’1-0, i a la recta final Ivan Vargas, en una jugada personal, i Èric Jacobs, amb el cap en un córner servit per Yoann, van arrodonir el triomf.

Base Roses: Ricard, David Costa, Richard (Yoann, 42’), Gaby, Frank (Barreña, 53’), Jacobs, Ivan Vargas, Mito (Remy Dasnoy, 82’), Blas, Pereira i David Ricart.

Cornellà: Cortina, Oliver, Pere Cortina (Xargay, 76’), Parés, Pep Roca (Alcántara, 72’), Ferrer, Poch, Ramió (Pujolràs, 2’), Casacuberta, Arenas (Berenguel, 76’) i Jordi Sánchez (Gallardo, 72’).

Gols: 1-0, Parés (pp)(63’); 2-0, Vargas (74’); 3-0, Jacobs (89’).

Àrbitre: Fernández Campaña.

El Roses continua sense conèixer la victòria ni la derrota després d’encadenar el tercer empat consecutiu, aquest cop davant l’Abadessenc, que prové de Primera Catalana. En un partit marcat per la tramuntana, els nois de Gabri Maragall i Enric Giménez -exjugador del Llançà- es van mostrar sòlids al darrere, amb Oscar González tornant a jugar a Mas Oliva, mentre que a davant van trobar a faltar la baixa del seu golejador, Robert Fernández.

Roses: Oscar González, Gerard Fageda, Meliton, Jorge Torres, Hossni (Ezequiel, 85’), Marc Vélez (Joel Crespo, 46’), Edu Sastre, Isma, Ibu (Galli, 70’), Pere Bel i Àlex Portero (Baduà, 77’).

Abadessenc: Tubau, Sanmartín, Parés, Pajares, Francolí, Coll (Camacho, 70’), Darkaoui (Cabanas, 70’), Contreras (Illa, 77’), Garcia-Marrón (Farrés, 60’), Latorre i Martín.

Gols. No n’hi va haver cap.

Àrbitre: Cabrera Vidal.