El Palamós no va poder aconseguir a l'Olímpic de Terrassa la quarta victòria consecutiva, i va caure clarament superat pel conjunt egarenc, que va ser superior i que empata a 10 punts amb els palamosins. D'aquesta manera, el degà no pot seguir l'estela del Peralada i La Jonquera com a e?quips invictes de Tercera.

Els de Mármol, arribaven amb la moral ben alta a Terrassa, però ahir no va ser el dia per als gironins, que amb prou feines van inquietar un Ortega que es va convertir en un espectador més. Tot i la contundència del 4 a 0, el Palamós va arribar amb vida al descans i només va encaixar un gol per culpa d'unes mans del defensa Subirana, que Raíllo va transformar des del punt de penal al minut 36. Amb aquest resultat i sense apropar-se a la porteria rival, els visitants van marxar al descans.

A la segona meitat, el Palamós va sortir disposat a buscar l'empat i una posterior remuntada, però tot i la bona sortida de vestidors i quan més a prop semblava que estava l'empat a 1, ben aviat va arribar el ruixat de gols dels egarencs. Al minut 17 de la segona part, Raúl Torres va situar el 2 a 0 a l'electrònic i set minuts més tard, el defensa David López, a la sortida d'un córner i amb el cap, situava un 3 a 0 que pràcticament finiquitava el partit.

A quatre minuts del final i en una jugada calcada a l'anterior diana, novament un córner a la dreta de Manzano va acabar amb una rematada amb el cap de Vega que va consumar la golejada i la primera derrota del degà a la lliga.

Un bon inici malgrat el 4 a 0. Tot i la contundència de la golejada d'ahir, els palamosins han signat el millor inici de les últimes 12 temporades i amb 10 punts de 15 possibles tenen el mateix botí que el tercer i el quart classificat. Curiosament, el Palamós de les últimes jornades s'havia caracteritzat per la seva eficàcia golejadora (9 gols en els últims 3 partits), però ahir els davanters del degà no van xutar ni una sola vegada entre els tres pals de la porteria d'Ortega.

La setmana vinent, els de Mármol intentaran que pagui els plats trencats del 4 a 0 de l'Olímpic el Sant Andreu. L'equip quadribarrat visitarà l'estadi palamosí el proper diumenge, a les 5 de la tarda.