L'Spar Citylift Girona s'enfronta avui a un dels equips més potents d'Europa i actual campió de l'Eurolliga, l'Ekaterimburg rus. El partit tindrà lloc a Platja d'Aro (12.00h) i serà el segon test de pretemporada de l'equip dirigit per Eric Surís després d'imposar-se clarament al GEiEG de Copa Catalunya dissabte passat.

Les gironines s'enfrontaran a un equip ple d'estrelles mundials en el qual militen diverses jugadores que també juguen a la WNBA: Sancho Lyttle (Atlanta Dream), Evgenia Belyakova i Kristi Toliver (Los Angeles Sparks), Diana Taurasi i Brittney Griner (Phoenix Mercury) i Emma Meesseman (Washington Mystics). Alhora, l'entrenadora ajudant del conjunt rus Sandy Brondello dirigeix els Phoenix Mercury.

El conjunt entrenat per Olaf Lange presentarà les baixes de les citades jugadores de la WNBA però sí que hi seran presents Olga Arteshina, Alba Torrens, Nika Baric, Deanna Nolan, Natalia Vieru, Maria Cherepanova, Anna Petrakova. L'Ekaterimburg completarà la plantilla amb jugadores joves Júnior.

Eric Surís podrà comptar amb Ify Ibekwe però tindrà la baixa de Peters per aquest duel d'alçada tot i tractar-se de pretemporada. El partit servirà a les gironines per preparar la final de la Lliga Catalana davant el Cadí del dia 25 i el posterior debut a Lliga Femenina davant Mann Filter (dia 28).