El Cabanes femení iniciarà una nova temporada a Primera Catalana aquest diumenge (16 h) a casa davant el Llerona en un partit on és previst que debutin les quatre cares noves de l´equip. El conjunt de Quim Cruset i Carles Monturiol ha apuntalat la defensa amb les arribades de Sumia Aakid (Pontenc) i Estel Crespo, germana de Lydia Crespo, amb qui compartirà línia a la rereguarda. Al migcamp, les groc-i-negres han donat la benvinguda a Estrella (Girona) i a Alba del Fresno, que inicia una segona etapa en el club després d´un impàs a l´Europa juvenil.

Les cares noves permetran cobrir els buits deixats per Marina Poyato, Jeni Ballesta i Alba González, fitxades pel Sant Pere, d´una categoria superior, de Cuca -germana bessona de Laia Novellón- i de Júlia Fàbregas.

Tot i quedar-se sense Poyato a la davantera, el Cabanes ha pogut mantenir bona part de la pólvora amb noies com Maria Nicolás -autora de 18 gols el curs passat-, Laia Novellón, Maria Mallol o Tània Moreno. A sota els pals hi seguirà figurant Xènia Cardona, a priori titular per davant de la jove Marina Torres.