La forta pluja que va caure sobre la capital de la Garrotxa just abans de començar el partit no va privar que es veiés un atractiu duel sobre el terreny de joc. Un solitari gol de Marc Mas, el seu cinquè en quatre partits, va decantar la balança per a l'equip olotí, que suma nou punts a la classificació.

La primera part no podia començar millor per als interessos de l'equip dirigit per Ramon Maria Calderé. Al minut 11 de partit, Marc Mas, en estat de gràcia en aquest inici de campionat, anotava el primer i únic gol del partit. Bona acció individual d'Uri Santos per la banda esquerra de l'atac que donava una mil·limètrica centrada al cap de Mas, que amb un cop de cap inapel·lable foradava la porteria gracienca.

Tot i el gol, els olotins no dominaven el partit i l'Europa s'apropava poc a la porteria de Quintanas, però amb perill quan ho feia. Civil ho intentava amb un xut creuat i al minut 20, el local Jose va estar providencial per evitar l'empat traient la pilota sota pals. El mateix va passar pocs minuts després a la porteria visitant, quan l'exolotí Rojas va salvar el gol de Marc Mas, quan ho tenia tot a favor després de driblar el porter Boison. La primera part finalitzava amb un bon partit de futbol entre dos equips que van jugar totes les seves cartes, però novament un gol de Marc Mas inclinava la balança a favor dels de la Garrotxa.

A la represa la intensitat seguia sent protagonista sobre l'estadi i el porter de l'Olot, Quintanas, va ser protagonista al minut 53 quan va salvar amb una gran estirada el gol d'Uri, de l'Europa, que havia fet un bon xut des de la frontal. El conjunt visitant intentava arribar a l'àrea olotina mitjançant la pilota parada o centrades laterals, però la defensa de l'equip de Calderé es va mostrar molt contundent durant els 90 minuts. Per contra, l'Olot buscava la sentència al contraatac, i Marc Mas primer i un defensa visitant després van estar a punt de tancar definitivament l'enfrontament.