La Jonquera va aconseguir tornar a puntar en la quarta jornada d'una Tercera Divisió on l'equip jonquerenc encara no coneix la derrota. L'equip d'Axel Vizuete va fer un partit seriós davant un equip potent de la categoria, la Pobla de Mafumet, tot i començar al darrere al marcador.

Va ser el visitant Rayco qui, al minut 18 de partit, va avançar els tarragonins al marcador després d'aprofitar un error defenisu dins l'àrea. L'inici pobletà va ser molt fort i La Jonquera es va defensar com va poder per no encaixar més gols.

A la segona meitat, els de Vizuete van millorar ostensiblement respecte al primer temps tot i que era la Pobla de Mafumet qui portava el control de la pilota i del partit. Les ocasions arribaven amb comptagotes a les porteries fins que, al minut 85, un penal comès sobre Brice el va transformar Joan Pons per col·locar l'1 a 1 definitiu al marcador i donar un punt molt valuós a l'equip fronterer.