03 de setembre de 2016
03.09.2016
40 Años
40 Años

La cursa de BTT «LaTramun» creix i es fa internacional

El cap de setmana del 15 i 16 d'octubre es realitzarà la 18a edició d'una cursa qua aquest any comptarà com a prova de l'UCI

03.09.2016 | 06:30
La cursa es va presentar a l´Ajuntament de Girona, ciutat que acollirà el final de la competició.

L'Ajuntament de Girona va acollir ahir la presentació de la cursa de bicicleta de muntanya «LaTramun», que enguany celebra la seva divuitena edició i ho farà amb una novetat molt significativa: la prova passa de ser regional a internacional, reconeguda per la Unió Ciclista Internacional (UCI). Això vol dir que serà puntuable pel rànquing mundial, fet que ha cridat l'atenció, entre d'altres, al campió del món de gran fons o el campió d'Alemanya de BTT, que ja han confirmat la seva presència a la competició. La gran novetat aquesta temporada és que per primera vegada la cursa acabarà a la ciutat de Girona.
Es vol donar a conèixer el territori gironí des del seu punt de sortida, Hostalets d'en Bas, fins a l'arribada, recorrent els corriols de la Garrotxa i el Gironès. En total, un desnivell positiu de 2.100 metres i un descens de 2.400 metres per una competició on participaran 500 ciclistes. També se celebraran activitats complementàries, com «LaTramun 30», una prova de 32 quilòmetres i amb un desnivell positiu de 1.100 metres i un descens acumulat de 1.350 metres.
A més, també hi haurà «LaTramunkids», per als més joves, amb un circuit de 2 quilòmetres. També hi haurà un campus esportiu per a nens i nenes i una zona d'exposició i test de biciletes.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook