L’estrena dels dos jugadors altempordanesos de Primera Divisió no va ser del tot satisfactòria el cap de setmana passat. La pitjor part se la va emportar el defensa figuerenc Zou Feddal, que en el seu debut amb la samarreta de l’Alabès només va durar 12 minuts en el camp de l’Atlètic de Madrid. A l’espera de fer-li més proves, l’exjugador del Llevant podria tenir afectat el turmell, un fet que el mantindria unes ­quantes setmanes de baixa. Al Vicente Calderón, l’Alabès es va acabar emportant un punt en el temps de descompte (1-1), diumenge.

D’altra banda, el riumossenc David Juncà va sortir a l’onze inicial de l’Eibar en el camp del Deportivo de la Corunya, divendres passat. Després de jugar a un bon nivell per la banda, va provocar un penal dubtós per una empenta amb 1-1 en el marcador que Lucas Pérez va transformar en el 2-1 definitiu en el minut 87.

Pel que fa a la Segona Divisió A, l’únic representant de casa, Gerard Valentín, va ser clau en l’empat (2-2) del Nàstic de Tarragona davant el Lugo. El lateral d’Avinyonet de Puigventós va donar l’assistència a Àlex López en el minut 91 després d’una centrada per la banda dreta. En una categoria per sota, Segona Divisió B, l’Ebro d’Enric Maureta va sorprendre el Sabadell (0-1). Els aragonesos han estat traslladats en el grup dels catalans i el central de Vilafant va ser un mur en l’eix defensiu.

Els altres de casa de Tercera

D’altra banda, a Tercera Divisió, a més del Peralada, Figueres i la Jonquera, l’Olot es va imposar al camp de l’Ascó (1-3) amb els quatre altempordanesos titulars (August Conesa, David Bigas, Hèctor Simón i Kike Sánchez). D’altra banda, la Pobla de Mafumet va debutar davant el Granollers (1-1) amb Pol Valentín, de titular, i Roger Brugué, sortint des de la banqueta.